28/6/14

Η βάφτιση του μικρού Θεοχάρη με θαλασσινή αύρα!!!!

Η βάφτιση του μικρού Θεοχάρη είχε αέρα θάλασσας, χρώμα γαλάζιο - κίτρινο και νοστιμιά ξεχωριστή. 
Οι αστερίες-μπισκότα χάρισαν χαμόγελα σε όλους τους καλεσμένους... για δείτε και εσείς φωτογραφίες από το γιορτινό μπουφέ....
Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερός και τυχερός...
 
 
 
 

Αυτήν την εποχή τα θαλασσινά θέματα έχουν την τιμητική τους στις βαφτίσεις...και ο αστερίας είναι ένα από αυτό. 










12/6/14

Λήξη σχολικής χρονιάς με ένα καλάθι για βραδιές...ποδοσφαιρικές!

Έφτασε αισίως στο τέλος της και η φετινή σχολική χρονιά και όλα τα παιδάκια περιμένουν πως και πως τις καλοκαιρινές τους διακοπές!
Φέτος οι κόρες μας είχαν την τύχη να έχουν για δάσκαλο έναν υπέροχο άνθρωπο.  Παρόλο που ως τώρα δεν είχε τύχει να έχουμε δάσκαλο (όλα τα χρόνια μας τύχαιναν δασκάλες), ομολογούμε ότι με τον συγκεκριμένο ανέπτυξαν μια φοβερή χημεία.  Εκτός από την κλασσική διδασκαλία με τα βιβλία και τα τετράδια, ο κύριος Βησσαρίωνας επέλεγε κι άλλες μεθόδους για να κάνει πιο ενδιαφέρον το μάθημα και να έρθει όσο κοντά πρέπει με τα παιδιά.  Θεατράκι στο μάθημα Ιστορίας με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές, ευέλικτη ζώνη με διάφορα θέματα όπως ανάλυση εξωσχολικού βιβλίου, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής όπου στο τέλος φέρανε τα ποδήλατα, τα ρόλλερς ή τα πατίνια και ότι είχανε μάθει το κάνανε πράξη στην αυλή του σχολείου, παρουσιάσεις για τα ζώα προς εξαφάνιση με κατασκευές, πόστερ, ψάξιμο πληροφοριακού υλικού...τι άλλο να πρωτοθυμηθούμε.  Το βασικότερο όμως όλων είναι ότι κατάφερε μία τάξη με 23 διαφορετικά σε χαρακτήρες παιδιά, να τα κάνει μια ομάδα που να θέλει και να μπορεί να συνεργάζεται.
Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να του κάνουμε ένα συμβολικό δώρο για το τέλος της σχολικής χρονιάς... Έλα όμως που στους άντρες δεν έχεις και πολλές επιλογές για τα δώρα και εμείς θέλαμε να είναι κάτι ιδιαίτερο.  Σκεφτήκαμε σκεφτήκαμε και καταλήξαμε....ενόψει του Μουντιάλ να του ετοιμάσουμε ένα καλάθι για βραδιές ποδοσφαίρου!

Θέλαμε οι μπύρες να είναι λιγάκι πιο "ψαγμένες" και έτσι πήραμε μία Volkan, μία ΝΗΣΟΣ, μία Septem και μία Blue Island.
Πήραμε ακόμα ένα Λαδοτύρι Μυτιλήνης, ένα παραδοσιακό σαλάμι Λευκάδας, 2 πακετάκια κριτσίνια με χορταρικά & σταμναγκάθι και με γραβιέρα & φέτα, μία πάστα ελιάς καλαμών και μία μουστάρδα με ρίγανη και δενδρολίβανο.  Τα βάλαμε όλα σε ένα καλαθάκι...

του ετοιμάσαμε ετικετούλες με τις ευχές και τα ονόματα και το κλείσαμε τοποθετώντας στο τέλος τα γράμματα των κοριτσιών μας.
Ελπίζουμε να του αρέσει και να απολαύσει τις παγωμένες μπύρες και όλα τα υπόλοιπα σε έναν αγώνα της Εθνικής μας ομάδας!