29/5/14

Μπουκίτσες για Βάπτιση, Γάμο και Πάρτυ

Με την άφιξη του Ιουνίου ξεκινάει και η περίοδος των βαπτίσεων και των γάμων. Ο καιρός έχει αρχίσει και ζεσταίνει, η μέρα έχει μεγαλώσει και μπαίνουμε οι περισσότεροι σε καλοκαιρινή διάθεση.  Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο συνήθως είμαστε καλεσμένοι σε κάποια βάπτιση ή γάμο!  Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση με διάφορα μπισκοτάκια μπουκίτσες που έχουμε ετοιμάσει για παρόμοιες περιστάσεις.  Αργότερα θα αναρτήσουμε και ένα post με μπισκότα μεγάλα.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


27/5/14

Birthday Kitchen Basket

Ε ναι! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κάτω από το logo της MyAsteroskoni γράφει "Ψήνουμε νόστιμα μπισκότα-Κατασκευάζουμε υπέροχα πράγματα-Γιορτάζουμε την κάθε στιγμή".
Τις μέρες αυτές "κατασκευάσαμε" ένα υπέροχο καλάθι με είδη μαγειρικής για να το δωρίσουμε στη φίλη μας Κατερίνα.
Στο καλάθι βάλαμε τρεις αρωματικές ζάχαρες με άρωμα κανέλας, βανίλιας και λεμονιού.  Βάλαμε επίσης λάδι αρωματισμένο με δενδρολίβανο και κόκκους πιπεριών, (πράσινους, μαύρους και κόκκινους), δυο πετσέτες κουζίνας, ξύλινες χρωματιστές κουτάλες και κορνίζα με μήνυμα από τη "μαγείρισσα"!

Σας άρεσε;  Πως θα σας φαινόταν αν παραλαμβάνατε κι εσείς ένα τέτοιο δώρο; Δεν είναι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό;



 

20/5/14

Απολαυστικά Brownies & all time classic μπισκότα!

Brownies: επίπεδο ψημένο "κέικ", προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας και να τα διακοσμήσουμε με σαντιγί, άχνη ζάχαρη, χρωματιστή τρούφα κτλ. Σερβίρεται ζεστό με παγωτό ή μπορούμε να το συνοδεύσουμε με γάλα ή καφέ.  
Όπως και να' ναι πάντως, ένα είναι το σίγουρο...είναι πεντανόστιμο και αρέσει στα περισσότερα παιδάκια.  Εμείς στην MyAsteroskoni το λατρεύουμε και επειδή αγαπάμε τη σοκολάτα, το προτείνουμε ιδιαίτερα στους choco-lovers!
Σήμερα που γιορτάζουν ο Κωνσταντίνος και η Ελένη, ετοιμάσαμε στρόγγυλα brownies με το μονόγραμμα Κ από χρωματιστή ζαχαρόπαστα για να τα κεράσει ο Κωνσταντίνος στην τάξη του!  
Για την Έλενα φτιάξαμε Hello Kitty μπισκότα με ροζ ζαχαρόπαστα σε δύο σχέδια για τα κορίτσια της τάξης της και angry birds για τα αγόρια.  

 
Δείτε παρακάτω και μερικές ακόμα φωτογραφίες...



5/5/14

Welcome Junior!

Η Μαριάννα έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της και η MyAsteroskoni ανέλαβε να ετοιμάσει ένα ξεχωριστο welcome basket για τον μικρούλη.
Στo καλαθι συμπεριλάβαμε διάφορα ιδιαίτερα πραγματάκια όπως φωτογραφικό άλμπουμ για τις ναζιάριάρικες πόζες του μπεμπούλη, ματόχαντρο γιατί είναι και ομορφούλης και δεν θέλουμε να τον πιάνει το μάτι, μικρή γαλάζια πετσετούλα, σαμπουάν Mustela για να μοσχομυρίζει και αναμνηστικό "δίπλωμα" για τα πρώτα του αποτυπώματα παλάμης και πατουσίτσας.  
Χαρά και χαμόγελα πάντα στη ζωή σου Baby Boy!