20/2/14

Τσικνοπέμπτη στο Dio con Dio!

Είναι μερικές φορές που ενώ κάποιους ανθρώπους έχεις πάνω από 15 χρόνια να τους δεις, τελικά όταν καταφέρνεις και βρίσκεσαι μαζί τους, τυχαία ή μη,...είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και σου έρχονται στο μυαλό όλες οι ανέμελες στιγμές που πέρασες μαζί τους και οι αναμνήσεις από τα περασμένα καλοκαίρια.  
Έτσι λοιπόν, την Μαριάννα είχα να τη δω...από το καλοκαίρι του '93 αν θυμάμαι καλά.  Τη θυμάμαι να τρέχουμε "ξυποληταρία" πάνω κάτω στην παραλία του Porto Carras, να παίζουμε μπάσκετ στα γηπεδάκια, να λέμε ιστορίες τρόμου καθισμένες στα σκαλιά δίπλα στα ηλεκτρονικά και να είμαστε και οι δύο, οι καλύτεροι "μούτσοι" του μπαμπά!  Και να που την ξανασυνάντησα τυχαία το 2013 και έχουμε facebook-ική επαφή και όχι μόνο.
Η Μαριάννα λοιπόν είναι ιδιοκτήτρια του Dio con Dio.  Το Dio con Dio στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το ξέρετε; Αν δεν το γνωρίζετε και δεν το έχετε ακόμα επισκεφτεί, αξίζει να το κάνετε!  Ένα πολύ όμορφο μαγαζί, με ιδιαίτερο γούστο, όπου η μέρα ξεκινάει με καφέ και μοναδικές ποικιλίες εσπρέσο και προχωράει με εκλεκτές ετικέτες οίνου σε συνδυασμό με φρέσκες σαλάτες και κρύα sandwich! Όσο για το βράδυ...απολαύστε premium ποτά και μοναδικά cocktail! 
Σήμερα, λοιπόν, που είναι Τσικνοπέμπτη, το Dio con Dio φοράει τα αποκριάτικά του και υποδέχεται τον κόσμο με γιορτινή διάθεση.  Και επειδή όπως σας ανέφερα παραπάνω, το μαγαζί είναι ιδιαίτερο και καθόλου τυχαίο...για ρίξτε μια ματιά!  Η Myasteroskoni επί τω έργω!
 
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Έκανα μια μεγάλη βόλτα στο σπιτάκι σας και είδα υπέροχα πραγματάκια! Well done, κοριτσάκια! Συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή