28/4/13

Jungle Party! Ζώα της ζούγκλας!

Το Σάββατο 27 Απριλίου ο Λεωνίδας, η Νεφέλη και ο Φίλιππος γιόρτασαν τα τρίτα τους γενέθλια σε ένα μοναδικό πάρτυ!  Ναι, ναι...καλά καταλάβατε...τα τρία μικρά αδελφάκια είναι τριδυμάκια και η μαμά ήθελε να τους κάνει ένα πάρτυ αξέχαστο!  
Έτσι, αποφασίστηκε το θέμα που θέλαμε να είναι κάτι που να ταιριάζει και σε αγόρι και σε κορίτσι ... για να μπορούμε να καλύψουμε όλα τα γούστα!  Jungle party και ... ξεκινάμε! Ελέφαντες, λιοντάρια, μαϊμούδες παντού!

 Το welcome sign στόλιζε την κεντρική είσοδο.
Συνολική άποψη του μπουφέ κυρίαρχα τα χρώματα κίτρινο, πορτοκαλί και λαχανί. Σημαιάκια πάντα στο θέμα του πάρτυ.
 Πεντανόστιμη πίτσα!
 Λουκανικάκια διακοσμημένα σε πιατέλα με σημαιάκια με το θέμα του πάρτυ
 Πιάτα στους χρωματισμούς του πάρτυ

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μπισκότα μας (που στο πρώτο 10λεπτο έγιναν ανάρπαστα) σε σχήμα ελέφαντα, καμηλοπάρδαλης, ζέβρας και λιονταριού.
 Κρεμοπιτάκια-Μπουγατσάκια πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη σε σχήμα πουγκάκι. Υγιεινή λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους.
 Η all-time classic τορτίγια με κοτόπουλο, σήμα κατατεθέν της Myasteroskoni.
 Φτιάξαμε κουτάκια για ποπκορν με λιοντάρια, ελέφαντες και μαϊμουδάκια.
 Οι τάρτες της Myasteroskoni κλέβουν πάντα την παράσταση!
Προστέθηκε πρόσφατα στο μενού μας...τυλιχτά τυροπιτάκια με ζύμη. Τα αγαπημένα των παιδιών.
Νεράκια για να δροσίσουν τους καλεσμένους και κανάτες με φρεσκοστυμένους χυμούς!
Party favors (δωράκια) - Σε μικρά μεταλλικά κασπουδάκια τοποθετήθηκε χώμα και σπόροι μέντας, μαντζουράνας, βασιλικού και άλλων αρωματικών ώστε τα παιδάκια να τα φυτέψουν μόνα τους και να δουν τον κόπο τους να αποδίδει!
Και βέβαια η τούρτα που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα από τα ζώα της ζούγκλας, από το Petit Four Patisserie Confiserie και την καλή μας φίλη Σοφία!

Η Myasteroskoni εύχεται στον Λεωνίδα, την Νεφέλη και τον Φίλιππο υγεία, πολλά πολλά χαμόγελα στη ζωή τους, πολύ τύχη και δημιουργικά όνειρα!.  Τέλος, τους συμβουλεύουμε να προσέχουν την μαμά τους ώστε να έχει πάντα τη διάθεση και την όρεξη να τους ετοιμάζει τόσο μα τόσο ξεχωριστά πάρτυ!

12/4/13

Πεταλούδες & Αυτοκινητάκια - Butterfly & Car cookies

Η μικρή Αναστασία, που αύριο θα σβήσει έξι κεράκια στην τούρτα της, είναι από τις πρώτες fan της Myasteroskoni και αγαπημένη μας φίλη εδώ και χρόνια.  Ο μικρός αδερφός της, ο Βασίλης, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και αυτός από το δρόμο που χάραξε η Αναστασία και φαίνεται ότι η Myasteroskoni έχει αποκτήσει ακόμα έναν πιστό φίλο.
Για ακόμα μία χρονιά, η μαμά Άννα (μια μαμά σκέτη γλύκα!) μας εμπιστεύτηκε για να μοιράσει πολύχρωμα μπισκότα ως party favor στο πάρτυ των παιδιών της. Η παραγγελία ξεκάθαρη....πεταλούδες για την Αναστασία και αγωνιστικά αυτοκινητάκια για τον Βασίλη...
Διατάξτε!!!
 

9/4/13

Νew entry...Πασχαλινές παιδικές λαμπάδες για όλους τους φίλους της Myasteroskoni!



To γλυκύτατο σκυλάκι σε χρωματισμούς κίτρινο και πράσινο σας περιμένει για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας!
Το κόκκινο πουά σκυλάκι φωνάζει δυνατά ..... γαβ γαβ!
Το όμορφο κουνελάκι σε μωβ αποχρώσεις αναρωτιέται... ποιό παιδάκι θα με κρατήσει?

Υπέροχη υφασμάτινη καρδιά  μωβ-λεβάντα - τέλειο διακοσμητικό για ένα παιδικό δωμάτιο!
Απρίλιος 2013!!! 
Μήπως έφτασε το Πάσχα;
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της Myasteroskoni ετοιμάζονται για τις πασχαλινές τους διακοπές και οι νονοί και νονές αναζητούν την πιο όμορφη και ιδιαίτερη λαμπάδα για να δωρίσουν στο βαφτισίμι τους!
Σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε με πολύ αγάπη χειροποίητες παιδικές λαμπάδες, με handmade πάνινο ζωάκι που θα είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό και μαξιλάρι για οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο!


8/4/13

Το πιο διάσημα ποντίκια στον κόσμο! - The most famous mice in the world!

Ποιος δεν ξέρει τον Mickey και την Minnie Mouse του Walt Disney; Τα δύο ερωτευμένα ποντικάκια με τα χαρακτηριστικά αυτιά και τα τεράστια άσπρα γάντια στα χέρια; Οι περισσότεροι από εμάς διαβάζαμε τις ιστορίες τους  στα "Κλασσικά" περνώντας αμέτρητες ώρες γέλιου και ξεγνοιασιάς. 
Μικροί φίλοι της Myasteroskoni μας ζήτησαν μπισκότα με τους αγαπημένους τους ήρωες και εμείς δεν είχαμε παρά να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία τους!



7/4/13

Μύρισε Άνοιξη!

Ήρθε η Άνοιξη και μας φτιάχνει το κέφι εδώ στην Myasteroskoni!  Νέα κουπάτ, νέα σχέδια, και χαρούμενα χρώματα! 
Το Σάββατο, η μικρή Αφροδίτη, που πλέον έγινε 6, γιόρτασε τα γενέθλιά της στον υπέροχο κήπο του σπιτιού της.  Η μαμά Μαρία μαζί με την χρυσοχέρα γιαγιά Βίκυ έφτιαξαν πεντανόστιμες λιχουδιές για τους καλεσμένους του πάρτυ!  Για τα μπισκότα όμως εμπιστεύτηκαν τη Myasteroskoni και έτσι ετοιμάσαμε μικρές "μπουκίτσες" σε χαρούμενα ανοιξιάτικα χρώματα. Και μιας που πλησιάζει το Πάσχα και διανύουμε τη Σαρακοστή, βάλαμε και μερικά πασχαλινά αυγουλάκια...
Να ζήσεις Αφροδίτη και να τα εκατοστίσεις!




5/4/13

Project Νηπιαγωγείου για το ηλιακό μας σύστημα - Space cookies

Λιλιπούτειοι αστροναύτες μόλις προσγειώθηκαν στον πλανήτη της Myasteroskoni.  Εκεί συνάντησαν πολύχρωμα αστέρια, φωτεινά φεγγάρια και μυστηριώδεις πλανήτες.  

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Αδαμαντίου Σχολής δούλευαν εδώ και καιρό το θέμα του ηλιακού μας συστήματος.  Έμαθαν για τον Ήλιο, τη Σελήνη, τη Γη, τον Κρόνο και τους υπόλοιπους πλανήτες και την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί θα παρουσιάσουν το project στους γονείς τους. Η Myasteroskoni έφτιαξε μπισκότα ειδικά για την περίσταση με πολύ αγάπη για τους μελλοντικούς εξερευνητές του διαστήματος.