17/1/12

Μπισκότα, Kεράσματα & Θεματικά Πάρτυ!



Τι πιο ωραίο από τα να ετοιμάζεις ένα θεματικό πάρτυ για τα παιδιά σου; Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, μπουφές, τούρτα, εδέσματα, party favors...όλα σχετικά με το θέμα που θα διαλέξετε. Τι αρέσει στον μικρό σας μπόμπιρα; Τα αυτοκινητάκια, οι δεινόσαυροι, οι πειρατές; Μήπως η κόρη σας λατρεύει τα παγωτά και τα κεκάκια ή μήπως οι πεταλούδες την γοητέουν με τα υπέροχα χρώματά τους; Όποια και να είναι η προτίμηση του παιδιού σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να ετοιμάσετε για να είναι το πάρτυ του παιδιού σας ονειρεμένο, ή να κεράσετε τους συμμαθητές του! Και αν δεν μπορείτε για τον οποιοδήποτε λόγο να το κάνετε μόνη σας, η myasteroskoni είναι εδώ για να σας βοηθήσει!


Πάρτε μια ιδέα από τα πάρτυ που έχει διοργανώσει η myasteroskoni... Αυτοκινητάκια για τους λάτρεις της ταχύτητας, επιστροφή στα σχολεία για πάρτυ που έγινε αρχές Σεπτέμβρη, rodeo πάρτυ για τους λάτρεις των αλόγων, cupcake πάρτυ, δεινοσαυρο-πάρτυ, και πάρτυ με θέμα τα παγωτά!

8/1/12

Δεινόσαυροι Παντού!

Οι δεινόσαυροι είναι οι αγαπημένοι πολλών μικρών μας φίλων.
Στεγόσαυροι, διπλόδοκοι, αγκαθόσαυροι και τρικεράτοπες!
Όλοι παρόντες για να στολίσουν το μπουφέ του πάρτυ σας ή να κεράσουν συμμαθητές και φίλους.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο email μου!

3/1/12

Για την ονομαστική γιορτή του Βασίλη και όχι μόνο...

Να μια ωραία ιδέα για να στείλετε στον παιδικό σταθμό ή στο σχολείο του παιδιού σας ώστε να μοιράσει την μέρα της γιορτής του ή την μέρα των γενεθλίων του: χειροποίητα, πεντανόστιμα, υγειινά κουλουράκια σε ότι σχέδιο και χρώμα θελήσετε. Με το όνομα του παιδιού στο σακουλάκι ή μόνο με χρωματιστές κορδελίτσες!
Οι φίλοι του Βασίλη θα είναι οι τυχεροί που θα γευτούν αύριο τα μοσχομυριστά κουλουράκια της myasteroskoni!
Καλοφάγωτα!