31/10/12

Ξύλινα Δωράκια! Personalized Gifts!

Σας έχει τύχει να μην ξέρετε τι δώρο να κάνετε σε μία βάπτιση ή ένα πάρτυ; Ρούχο; Παιχνίδι; Και αν ο εορτάζων έχει ένα σωρό παιχνίδια που τα έπαιξε στην αρχή και μετά τα άφησε στην άκρη γιατί τα βαρέθηκε (συνηθίζεται δυστυχώς από τα παιδιά μας); Και αν το παιδάκι που βαπτίζεται γεμίσει με ένα σωρό ρούχα από όλους τους καλεσμένους; Αν θέλετε να δωρίσετε ένα εναλλακτικό δωράκι που θα σας θυμίζει πάντα σε αυτόν που το χαρίσατε...τότε διαβάστε παρακάτω!
Η Myasteroskoni έχει να σας προτείνει ιδιαίτερα δωράκια για να χαρίσετε σε βαφτίσεις, πάρτυ γενεθλίων, ονομαστικές εορτές, Χριστούγεννα και όχι μόνο...  Ξύλινες κατασκευές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο δώρο σε ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οι καρδούλες και τα αστεράκια μας δεν είναι ένα ακόμα δώρο.  Είναι ιδιαίτερα δώρα γιατί έχουν ετοιμαστεί με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς και είναι μοναδικά αφού ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Αν ενδιαφέρεστε να δωρίσετε ένα personalized δώρο που θα μπορούσε να στολίσει το δωμάτιο ή το γραφείο κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, επικοινωνήστε μαζί μας στο myasteroskoni3@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου