28/4/11

Favors for kids parties!!!!







Μία ακόμη εκπληκτική ιδέα που ετοιμάζουμε είναι δωράκια για παιδικά πάρτυ..... τι πιο όμορφο δωράκι από αγνά φυσικά σαπουνάκια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα.... σύμφωνα με τα αγαπημένα παιχνίδια και ήρωες των παιδιών μας, ή ... σύμφωνα με το θέμα του πάρτυ μας!!!!
τι λέτε δεν είναι τέλεια ιδέα!!!!!!!!

27/4/11

my new activity!!!!



































Έχετε νιώσει ποτέ να θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να μην προλαβαίνετε ποτέ..…. λόγω διάφορων υποχρεώσεων (δουλειάς, παιδιών, σπιτιού);
Έτσι ακριβώς νιώθαμε και εμείς …………………………………
(Γλύκα Δεδέογλου, Δήμητρα Σκέμπερη, Φρόσω Εσκιάδου)
Είχαμε μια μεγαααάλη διάθεση για δημιουργία αλλά δεν είχαμε τον χρόνο...
Έτσι νομίζαμε όμως τελικά…….

Η αγάπη για τα παιδιά μας και για τους φίλους των παιδιών μας έγινε η αιτία για να ξεκινήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτά που πάντα θέλαμε !
Όταν θέλεις κάτι πολύ, βρίσκεις και τον χρόνο και την όρεξη, έτσι δεν είναι;

Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε κουλουράκια ως δωράκια για γενέθλια ή γιορτή των παιδιών μας, πασχαλινά και όχι μόνο......σήμερα σας ανακοινώνουμε ότι :
1. Φτιάχνουμε cokkies & cupcakes για παιδικά πάρτυ ή για μια καθημερινή συνάντηση με φίλες για καφέ....
2. Ξύλινες καρδιές και αστέρια για να τα δωρίσετε σε αγαπημένα πρόσωπα σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις (γεννήσεις παιδιών, βαφτίσια, γενέθλια κτλ), με αναγραφόμενο το όνομα του παιδιού καθώς και την ημερομηνίας γέννησης του
3. Πρωτότυπες κατασκευές κουτιών, κασπώ και κρεμάστρες με πολύχρωμα σχέδια και παραστάσεις της αρεσκείας σας
4. Αγνά φυσικά σαπουνάκια σε διάφορα χρώματα και σχήματα (καρδούλα, μπισκοτάκι πτι-μπερ, δεινοσαυράκι, λουλουδάκι, ρολογάκι, κτλ) για να τα δώσετε ως party favor ή να το δωρίσετε σε κάποιον που αγαπάτε και εκτιμάτε
5. Diaper cakes & Cupcakes με πάνες – φορμάκια – καλτσάκια και βρεφικά παιχνιδάκια για να τα πάτε ως δώρο σε κάποια φίλη σας που μόλις γέννησε! Τι πιο χρήσιμο και πρωτότυπο !
6. Personalized μαξιλαράκια και σεντονάκια με κεντημένο το όνομα του παιδιού σας – για γεννήσεις, γενέθλια αλλά κυρίως για τις βαφτίσεις μικρών παιδιών.

Και τέλος καταπιανόμαστε με ότι καινούριο μας κάνει να χαιρόμαστε!!!!







Παραθέτουμε πρόσφατες φωτογραφίες από διάφορες ξύλινες κατασκευές, ένα κεντημένο μαξιλαράκι, diaper cakes και διάφορα σαπουνάκια.

Αν σας αρέσουν και θα θέλατε να μας υποστηρίξετε στο νέο μας ξεκίνημα, εμείς είμαστε εδώ και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προσπαθούμε να έχουμε συμφέρουσες τιμές για κάθε ένα από τα είδη μας.

Πολλά Φιλιά
Δήμητρα Σκέμπερη












14/4/11

Happy Easter !!!!







Πως θα σας φαινόταν να δωρίσετε σπιτικά, αγνά, πεντανόστιμα κουλουράκια στις νονές των παιδιών σας για φέτος το Πάσχα; Σε διάφορα πασχαλινά και ανοιξιάτικα σχήματα όπως... αυγουλάκι, κοτοπουλάκι, λαγουδάκι πεταλούδα, λουλούδι. Η τιμή τους; 1€ το τεμάχιο σε ατομικό σακουλάκι με κορδελίτσα ή όλα μαζί σε μία συσκευασία !


Αν σας αρέσει η ιδέα, ενημερώστε με για τα τεμάχια που ενδιαφέρεστε!!!!



Καλό Πάσχα σε όλους και όλες !!!!